Echt & Eerlijk

KAAS die lekker SMAAKT & SMOELT !
Bij DesignKaas houden we van puur Hollands. De Hollandse polders, vergezichten, dijken, rivieren en koeien. Maar ook van oer-Hollandse producten als ambachtelijk handgemaakte kaas. Daarnaast houden we van mooie dingen, zoals Dutch Design. Bij DesignKaas hebben we dat gecombineerd, met als resultaat: heerlijke Hollandse boerenkaas in een mooi jasje. Dat is nog eens een mooi Hollands cadeau!

De kaas van de boeren die wij hebben geselecteerd zijn heerlijk romige jong belegen babykaasjes met een licht pittige bite. Boerderij De Jongenhoeve heeft zelfs een Cum Laude Award gekegen voor de smaak van de kaas en behoort daarmee tot de lekkerste boerenkazen van Nederland.

jongenhoeve_15h

DesignKaas werkt samen met ervaren ontwerpers en jong talent. Hen wordt de mogelijkheid geboden om hun creativiteit op originele wijze te etaleren. Op die wijze kunnen wie u regelmatig nieuwe ontwerpen aanbieden.

KAAS die ook goed VOELT !
Dit Hollands cadeau is veel meer dan alleen een lekkernij. Onze Designkaasjes moeten goed smaken en smoelen, maar het aanschaffen van een Designkaasje moet ook goed voelen!

Door het kopen van een Designkaas houdt u het ambachtelijk kaas maken in stand en draagt u bij aan het behoud van het Hollands polderlandschap. Door de toegenomen vraag is in de afgelopen jaar de prijs van boerenkaas flink gestegen zodat de hardwerkende boer ook eerlijk betaald krijgt voor zijn mooie product.

Aan de ontwerpers worden copyrights vergoed voor ieder verkochte kaas met hun eigen ontwerp. Tevens verwijst DesignKaas u graag door om hun portfolio’s te bekijken; wellicht dat zij met hun creativiteit meer voor u kunnen betekenen.

Een deel van de winst van DesignKaas komt ten goede aan Stichting Zuid Hollands Landschap en het onderzoek naar kanker. Marinde van Leeuwen – Fontein is de bedenker en oprichter van DesignKaas Zij heeft in 2013 heeft de strijd tegen kanker verloren. Haar wens was om DesignKaas voort te laten leven.

Handgemaakte relatiegeschenken uit eigen land!
Maak uw keuze en bekijk het assortiment..

MENU